HomeLivingDeze 3 vrijstaande klushuizen op Funda liggen aan zee en kosten minder...

Deze 3 vrijstaande klushuizen op Funda liggen aan zee en kosten minder dan €200.000,-

Deel dit artikel op

We hebben 3 vrijstaande klushuizen op Funda gevonden die je voor een prikkie zou kunnen oppikken. Ben jij dus op zoek naar een woning aan zee, en zou je die helemaal naar je eigen smaak willen verbouwen? Dan staan er in dit artikel 3 toppers voor je klaar!

Hoewel een ‘prikkie’ natuurlijk altijd relatief blijft, is het wel zo dat de prijzen van deze vrijstaande klushuizen ver onder het gemiddelde liggen. Daarnaast hebben deze huizen een enorme potentie. Dankzij de ligging vlak bij het strand, zijn ze zowel geschikt als eigen woning, als vakantiewoning.

Knusse kluswoning in Zeeland

De eerste woning die we voor je gevonden hebben, is een knusse vrijstaande woning in Breskens, Zeeland. Op een steenworp afstand van het strand én het centrum, is er genoeg potentie om een heerlijke woning naar wens te creëren.

Hoewel de woning niet al te groot is, is er wel genoeg perceel voor een uit- en/of opbouw. Natuurlijk moet er heel veel gedaan worden, maar daar is de vraagprijs dan ook naar. Met een prijs van €150.000 k.k. is er nog meer dan genoeg ruimte om de woning helemaal naar wens te maken.

Afbeelding: Funda / Tournois Makelaardij Breskens NVM

Vrijstaande dijkwoning met uitzicht op zee

Wanneer je het te veel werk vindt om letterlijk alles aan te moeten pakken, hebben we nog een parel voor je gevonden. Deze vrijstaande dijkwoning heeft namelijk uitzicht op zee. De woning is gelegen in het gezellige dorpje Sint Annaland, in Zeeland. In principe zou je er zelfs zo in kunnen, maar toch biedt de vraagprijs meer dan genoeg ruimte om nog het één en ander naar wens te maken.

Je hebt dan wel een klein huis en een dito tuin, maar daar is de prijs dan ook naar. Deze unieke dijkwoning is op te pikken voor €150.000,- dus met een beetje budget kan je er nog dakkapellen op plaatsen. Zie je het voor je; Wakker worden met uitzicht op zee?

Afbeelding: Funda / Leunis Makelaars

Karakteristieke woning in het hoge noorden

Heb je het niet zo met zeeland en zit je liever in het noorden? Dan is deze karakteristieke woning in Nes, Friesland misschien wat voor je. Het pand is van buiten heel goed onderhouden, maar van binnen schreeuwt het om aandacht. Stylisten en hobbyisten krijgen ongetwijfeld jeukende handen van de potenties van dit huis.

Wanneer je languit over de deurpost zou struikelen, lig je al met je snuffert tussen de mosselen. Zo dichtbij zee ligt deze woning. Goed, je zit dan wel in één van de meest noordelijke puntjes van het Nederlandse vasteland, maar dan heb je wel een van de meest unieke vrijstaande klushuizen. Deze woning staat te koop onder de €200.000,- en je kunt hem al voor ‘paar centen’ helemaal naar je zin maken.

Afbeelding: Funda / Regiomakelaardij B.V.

Deel dit artikel op

Meer van dit: