back to top
HomeLivingIn deze villa op Funda zijn ze iets te ver doorgeslagen met...

In deze villa op Funda zijn ze iets te ver doorgeslagen met antraciet

Deel dit artikel op

Tegenwoordig willen we het liefste allemaal een duurzame en moderne woning. Als we dan een prachtige woning hebben, dan willen we natuurlijk ook een moderne inrichting. De inrichting van een woning kan namelijk de hele sfeer maken of breken. Op Funda staat nu een prachtige woning te koop, waarbij ze een beetje zijn doorgeschoten in de ‘moderne’ inrichting.

Liefhebbers van antraciet 

Antraciet is de kleur van het moment. De kleuren zie je daarom ook regelmatig voorkomen in menig huishouden. Toch kun je ook doorslaan in het gebruik van de moderne kleur. In Heerhugowaard staat een prachtige villa op Funda en die is hier het perfecte voorbeeld van.

De buitenkant van de woning is al geheel gekleurd in antraciet. Je ziet hier en daar gelukkig nog een duurzaam houtkleurig kozijn en dakkapel voor een beetje afwisseling.

Modern antraciet interieur

Je kunt het wellicht al raden, maar het interieur van de woning is ook geheel gehuld in dezelfde kleuren. Van de woonkamer tot de slaapkamer en van de keuken tot aan de zolder, alles is antraciet. Ondanks dat we niets tegen antraciet hebben, is overkill natuurlijk nooit mooi.

Villa gebouwd in 2022

De vrijstaande villa in Heerhugowaard is gebouwd in 2022. De villa is voorzien van alle luxe en geheel van het gas af. Het woonoppervlak is 184m² en beschikt over vijf slaapkamers en twee badkamers. De villa beschikt over luxe voorzieningen zoals een alarminstallatie, mechanische ventilatie, zonnepanelen en glasvezel. 

De villa is gelegen aan de rustige weg, vlak bij het water. Hierdoor woon je in een woonwijk met vrij uitzicht. Dit alles voor een prijs van € 1.385.000 kosten koper. Dat is natuurlijk vrij veel, maar ze zijn wel al €40.000 in de vraagprijs gezakt.

Tuin gelegen aan het water

De villa ligt gevestigd aan het water, wat ideaal is in de zomer. Helaas is het niet echt zwemwater, dus een duik nemen is wellicht niet aan te raden. Wel is er voldoende plek voor de kinderen om uit te razen in de tuin, dat is dan wel weer erg handig. 

Voor de liefhebbers en de mensen die het kunnen betalen, is het een prachtige woning. Vind je de eentonige kleur een beetje overkill? Dan wordt het nog een flinke klus om alles in andere kleuren te krijgen ;-). 

Foto’s in dit artikel: Funda / Makelaarsland

Deel dit artikel op

Meer van dit: