back to top
HomeShoppingJaloezieën schoonmaken is zelfs leuk met deze oplossing (€2,79) van Karwei

Jaloezieën schoonmaken is zelfs leuk met deze oplossing (€2,79) van Karwei

Deel dit artikel op

Jaloezieën zijn een geweldige toevoeging aan ieder interieur, maar ze kunnen ook de nodige frustraties opwekken. Na verloop van tijd gaan ze namelijk stof verzamelen, waardoor ze er dof en onverzorgd uit gaan zien. Jaloezieën schoonmaken is best een rotklusje, maar gelukkig zijn er tools waarmee het in een handomdraai schoon is.

Door je jaloezieën schoon te maken, zorg je er voor dat ze er goed uit blijven zien. Daarnaast dragen schone jaloezieën bij aan een gezondere leefomgeving. Stof is namelijk, buiten dat het rommelig is, niet goed voor de luchtkwaliteit in huis. Genoeg reden om er dus even aandacht aan te besteden.

Jaloezieën schoonmaken

Door regelmatig je jaloezieën schoon te maken, verwijder je niet alleen zichtbaar vuil, maar ook onzichtbare allergenen zoals huisstofmijt, pollen en eventuele dierenharen. Dit is natuurlijk vooral belangrijk voor mensen met allergieën of astma, maar draagt ook gewoon positief bij aan de luchtkwaliteit in huis. Bovendien verlengt regelmatig onderhoud de levensduur van je jaloezieën.

Dat je de jaloezieën schoon moet houden, is nu wel duidelijk, maar toch blijft het een rotklusje. Ieder ‘latje’ afgaan met een stofdoek duurt een eeuwigheid en erg handig is het ook allemaal niet. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een simpele oplossing die het jaloezieën schoonmaken een makkie maken.

jaloezieën schoonmaken met een stofdoek
Afbeelding: Freepik

De reinigingstip voor jouw jaloezieën!

Nu ben jij natuurlijk benieuwd naar dé ultieme tip. Nou, hier komt ‘ie dan: de jaloeziereiniger van de Karwei! Ja, je leest het goed. Dit handige dingetje gaat je leven veranderen als het gaat om jaloezieën schoonmaken. Met zijn lage prijs van €2,79 vraag je je af hoe je ooit zonder hebt gekund. Zeg dus maar dag tegen stof en hallo tegen een schone omgeving.

Jaloeziereiniger
Afbeelding: Karwei

Deel dit artikel op

Meer van dit: