back to top
HomeShoppingDeze funky fotolijstjes van de Xenos fleuren je hele interieur op

Deze funky fotolijstjes van de Xenos fleuren je hele interieur op

Deel dit artikel op

Bij de Xenos kan je sinds kort heel veel verschillende funky fotolijstjes scoren. In bijna ieder huis zijn wel foto’s te vinden. Bij de één staat een pasgeboren nichtje op de schouw en bij de ander hangt het toilet vol met vakantiekiekjes, maar het kan moeilijk zijn om ze in je interieur te verwerken.

Foto’s zijn vaak een fijne herinnering aan iets of iemand, dus hoe leuk is het om ze in een vrolijk lijstje te stoppen! Met funky fotolijstjes kan je meer persoonlijkheid en levendigheid toevoegen aan je huis. Denk aan fotolijsten in een felle kleur of een fotolijst van kurk. Bij Xenos is de keuze reuze!

Onze favoriete funky fotolijstjes

Omdat ze zó veel verschillende fotolijstjes hebben, is het handig als je zelf de Xenos eens binnenloopt. Zo kan je kiezen wat je leuk vindt en wat er in je interieur past. Toch kan het lastig zijn om door de bomen het bos te zien en daarom zullen we je hieronder onze favorieten laten zien.

Fotolijst met rotan frame

Een trendy en stoer item in één! Deze robuuste funky fotolijst van rotan past in ieder interieur. Met zijn natuurlijke uitstraling voegt hij een stoer accent toe. Deze fotolijst staat prachtig bij een kamerplant. De afmetingen van de fotolijst zijn 13 x 18 cm.

Afbeelding: Xenos

Fotolijst Tokio

Dit fotolijstje, met een vrolijk geblokt printje, is perfect voor jouw favoriete foto’s. De afmetingen zijn geschikt voor een foto van 13×18 cm. Dit funky fotolijstje is te scoren in het groen, perzikkleur en/of lila en zullen jouw interieur van wat kleur voorzien.

Afbeelding: Xenos

Fotolijst met ketting

Deze funky fotolijst is anders dan de standaard versies. Hang het aan de ketting aan je muur voor een trendy uitstraling! Het goudkleurige lijstje van 20 x 15cm en is gemaakt van metaal en glas. Je kunt hem zowel horizontaal als verticaal hangen.

Afbeelding: Xenos

Siertegel van keramiek

De fotolijstjes zijn allemaal met elkaar te combineren, maar als je het nou een geheel wil maken, dan kun je ook eens kijken naar deze siertegels van keramiek. Die zijn namelijk erg leuk te combineren. Ze zijn 10 x 10 x 0.5 cm en zorgen meteen voor leven op de muur! Ze zijn er met verschillende teksten en kleurencombinaties.

Afbeelding: Xenos

Deel dit artikel op

Meer van dit: