HomeWoontipsSlim verhuizen met verhuiskorting: Deze winkels helpen je geld te besparen

Slim verhuizen met verhuiskorting: Deze winkels helpen je geld te besparen

Deel dit artikel op

Heel veel mensen weten niet dat er verhuiskorting bestaat. Verhuizen is vrijwel altijd een dure aangelegenheid. De aankleding van het huis loopt al snel in de kosten en dan heb je nog geen meubels of andere benodigdheden gekocht. 

Elke euro die je kunt besparen is daarom meegenomen tijdens het verhuizen. Gelukkig zijn er heel wat winkels die daar hetzelfde over denken en daarom speciale korting voor verhuizingen aanbieden.

Geld besparen tijdens het verhuizen

Tijdens het verhuizen kun je veel geld besparen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een stel vrienden en een gehuurd busje, in plaats van een verhuisbedrijf, en je kunt proberen zo veel mogelijk van je oude spullen te hergebruiken.

Tóch zijn er een hoop mensen die het liefst gewoon alles nieuw aanschaffen wanneer ze verhuizen. Voor die mensen heb ik goed nieuws!

Verhuizen met vrienden in plaats van verhuisbedrijf
Afbeelding: Freepik

Bouwmarkten met verhuiskorting: Bespaar op je nieuwe woninginrichting

Bij veel bouwmarkten kun je als klant genieten van een speciale korting bij verhuizing. Het leukste hieraan is dat de meeste bouwmarkten zich niet enkel richten op de verkoop van bouwmaterialen, maar ook op de aankleding van je huis. Zo kan je kortingen krijgen op dingen als vloerkleden, kasten, accessoires en ga zo maar door. De winkels waar je gebruik kunt maken van korting voor je verhuizing zijn onder andere.

Verhuiskorting bij de Karwei

De Karwei is een winkel waar je terechtkunt voor gereedschap en materialen, maar ook voor kasten, stoelen, banken en andere accessoires. Met het tonen van je huur- of koopcontract, kun je twee maanden lang genieten van 10% korting op het hele assortiment. Helaas geldt de korting niet voor aanbiedingen en vast verlaagde artikelen.

Verhuiskorting bij de Gamma

Ook bij de Gamma kun je genieten van verhuiskorting. Je kunt bij de Gamma net als bij Karwei een korting van 10% krijgen na het tonen van je huur- of koopcontract. Deze verhuisdeal geldt voor drie maanden vanaf de verhuisdatum. Ook bij de Gamma geldt dat ze deze korting niet geven op aanbiedingen en vast verlaagde artikelen.

Verhuiskorting bij de Praxis

Bij de Praxis kun je zelfs een hogere verhuiskorting krijgen, maar daarentegen is de verhuispas niet in alle filialen geldig. De bouwmarkt biedt een verhuiskorting aan van 15% op het assortiment. Ook hierbij geldt dat sale producten of vaste lage prijs artikelen niet mee tellen.

Wat dat betreft kan je bij de Praxis ook meteen de Praxis Plus app downloaden. Die geeft namelijk ook veel korting én je kunt steeds de eerste 2 uur gratis een aanhanger huren. Ideaal voor het verhuizen natuurlijk.

Verhuiskorting bij de Hornbach

Er zijn helaas geen verhuiskortingen bij de Hornbach, maar wat je wel kunt gebruiken is hun laagste prijs garantie. Hornbach matched namelijk de laagste prijs die je elders kunt krijgen én geeft daar dan nog 10% korting bovenop. De enige voorwaarde die ze daarbij hebben is dat het om een Nederlands bedrijf gaat en exact hetzelfde product (EAN-nummer).

Hornbach laagste prijsgarantie in plaats van verhuiskorting
Afbeelding: Hornbach

Door gebruik te maken van deze verhuiskortingen kun je dus flink wat geld besparen. Dit geld kun je weer steken in leuke accessoires, of zelfs het opknappen van je woning.

Deel dit artikel op

Meer van dit: