back to top
HomeTrends & InspiratieEen Moederdag cadeau voor in huis: Geef eens wat anders dan bloemen!

Een Moederdag cadeau voor in huis: Geef eens wat anders dan bloemen!

Deel dit artikel op

Het is bijna Moederdag en op deze dag zetten we graag onze lieve moeders eens extra in het zonnetje. Bij Moederdag horen natuurlijk ook cadeaus en die kunnen soms lastig zijn om te bedenken. In dit artikel bieden we inspiratie voor een Moederdag cadeau voor in huis, dat wat langer blijft staan dan een bos bloemen.

Eigenlijk zit je met een mooie bos bloemen altijd goed. Maar van bloemen weten we allemaal heel goed dat die ook verwelken, en laat dat nou net niet het teken zijn dat je wil afgeven. Met dit artikel willen we je eens laten denken over een blijvend cadeau voor je moeder. Kies bijvoorbeeld een mooi interieuraccessoire dat haar voor altijd dagelijks zal herinneren aan de liefde en waardering die je voor haar hebt.

Een Moederdag cadeau voor in huis

Het geven van een Moederdag cadeau voor in huis laat zien dat je hebt gedacht aan wat je moeder leuk vindt. Vaak is het voor je ‘moeke’ al gauw goed. Of je nu gaat voor een vrolijk schilderij, een kleurrijk kussen of een heus designeritem… zolang het met liefde bedacht is, zal het ook met liefde ontvangen worden.

Bloemen zijn natuurlijk ook leuk om te geven, maar een betekenisvol Moederdag cadeau voor in huis laat zien dat je extra moeite hebt gedaan. Waar bloemen na een week of 2 in de kliko belanden, zal een interieuritem haar voor langere tijd herinneren aan hoeveel je van haar houdt en om haar geeft.

Afbeelding: Freepik

Wat geef je dan?

We snappen dat het soms lastig kan zijn om te bedenken wat je dan zou kunnen geven. Maar denk eens na: waar houdt ze van? Wat doet ze graag in haar vrije tijd? Of hebben jullie samen een speciale herinnering? Als je daarover nadenkt, vind je vast een leuk en betekenisvol cadeau.

Het gaat niet alleen om het cadeau zelf, maar vooral om de gedachte erachter. Kun je toch niks bedenken? Dan hebben wij een aantal voorbeelden voor je bedacht. Wellicht helpt dat een beetje als inspiratie.

Voorbeelden van een Moederdag cadeau voor in huis

De onderstaande drie cadeaus zijn natuurlijk maar voorbeelden, maar het geeft hopelijk wel inspiratie om zelf tot iets unieks en betekenisvol te komen. We hopen dat we hiermee een beetje inspiratie geven om het cadeau te vinden dat je moeder écht verdient!

Borrel je graag met je moeder? Denk dan eens aan dit houten serveerplankje met daarop een hartje gebrand van Zusss. Geef er wat van haar lievelingssnacks bij en zo heeft ze bij de gezellige borrelavonden een mooie herinnering aan jou!

Afbeelding: Zusss

Is er een locatie die een bijzondere betekenis voor jullie heeft? Bijvoorbeeld de stad waar jullie altijd samen overnachten, shoppen of die ene vakantieplek waar jullie het liefst naar terug blijven gaan? Bij Wallable kun je een eigen kaart laten maken van iedere plek ter wereld. Dit cadeau is heel persoonlijk en het staat ook nog eens heel leuk in het interieur!

Afbeelding: Wallable

Wat je nu ook veel tegenkomt zijn tegeltjes met tekst. Deze vind je met standaardteksten bij winkels waar ze interieuraccessoires verkopen, maar het is natuurlijk veel leuker om deze zelf te maken! Bij Print voor jou kun je voor een leuke prijs jullie favoriete quote op een tegeltje laten bedrukken. Erg uniek en overal in huis neer te zetten.

Afbeelding: Print voor jou

Deel dit artikel op

Meer van dit: