back to top
HomeTrends & InspiratieCurvy Calmness is de ideale woontrend om een ontspannen sfeer in huis...

Curvy Calmness is de ideale woontrend om een ontspannen sfeer in huis te halen

Deel dit artikel op

Ieder jaar is er weer een nieuwe woontrend. Als je in 2022 een bank hebt gekocht, dan kan hij in 2024 alweer helemaal uit de mode zijn. De wereld van woontrends staat namelijk nooit stil. Elk seizoen brengt nieuwe ideeën en stijlen met zich mee. De woontrend van 2024 staat helemaal in het teken van Curvy Calmness.

Curvy Calmness

Na een lange werkdag is er niets fijner dan thuiskomen in een huis vol rust en eenvoud. De Curvy Calmness trend staat daarom geheel in het teken van een spa-achtige uitstraling in je woning. Deze woontrend is daarom ideaal om een ontspannen vibe in je interieur creëren.

De zachte vloeiende vormen van de “Curvy Calmness” woontrend zorgen voor een evenwicht van koele en warme tinten, met prachtige rondingen. De stijl combineert minimalisme met natuurlijke stoffen en zachte kleuren. De ronde vormen worden geaccentueerd, waardoor je een rustgevende sfeer in je woning kan creëren.

Curvy Calmness inrichting voorbeeld
Afbeelding: Trendhopper

Brede collecties

Curvy Calmness is helemaal hip tegenwoordig. Grote merken zoals By Boo en HKliving zijn daarom helemaal meegegaan in deze trend. De merken bieden brede collecties aan met speelse vormen, met oog voor detail en esthetiek. De meubels zijn daarnaast niet alleen een plaatje voor het oog, maar scoren ook hoog op duurzaamheid en comfort.

Wil jij binnenkort van je interieur een echte serene rustplek maken? Verdiep je dan zeker eens in deze woontrend. Binnen een handomdraai kun jij hiermee je interieur een spa-achtige oase van rust geven.

Eigen voorkeuren

Lijkt het je wel wat om je huis in te richten met de Curvy Calmness woontrend in je achterhoofd? Vergeet dan niet je eigen voorkeuren. Deze woontrend is best wel flexibel en zolang je de kleuren afstemt op elkaar en de curvy vorm niet vergeet, moet het wel goed komen!

Heb jij jouw hele huis ingericht aan de hand van deze stijl? Of heb je thuis juist een hele andere stijl gebruikt? Stuur dan zeker de foto’s door naar ons Instagram kanaal!

Deel dit artikel op

Meer van dit: