HomeShoppingDeze teddy barkrukken van de Action zijn een ware hit op internet

Deze teddy barkrukken van de Action zijn een ware hit op internet

Deel dit artikel op

Als je een boost wil geven aan je inrichting, dan kunnen teddy barkrukken een leuk verschil brengen. Standaard krukken zijn ook leuk, maar springen minder in het oog. Als je ze dan ook nog eens voor een leuke prijs op de kop kan tikken, dan is dat natuurlijk helemaal fantastisch. Via de Action is het mogelijk!

Barkrukken in je woning

Heb je een bartafel of een kookeiland in je huis? Dan mag een leuke set barkrukken natuurlijk niet ontbreken. Met een paar barkrukken kun je namelijk al snel een gezellige plek in je huis creëren.

Als je dan kiest voor een paar barkrukken, dan moeten ze niet alleen praktisch zijn, maar ook een echte eyecatcher. Je bar of kookeiland een luxe uitstraling geven is helemaal niet moeilijk. Met een paar nieuwe barkrukken kan je al een flink verschil geven aan de uitstraling van je keuken en/of woonkamer.

Teddy barkrukken van de Action

Luxe barkrukken tegen een scherpe prijs, het klinkt als iets wat eigenlijk bijna onmogelijk is. Als je het internet afstruint zijn ze ook bijna niet te vinden.

Toch is het wel degelijk mogelijk bij de Action. De teddy barkrukken zijn niet alleen stijlvol en elegant, maar ook nog eens van superzacht materiaal gemaakt. Hierdoor zijn ze niet alleen een plaatje voor het oog, maar kun je er ook urenlang op chillen.

De comfortabele rugleuning van de kruk maakt het ideaal om lange avonden te tafelen of om gewoon gezellig te borrelen aan het keukeneiland. Met een prijs van €69,95 voor twee, bieden ze een betaalbare manier om je kookeiland of bar een fijne upgrade te geven.

Ware hit op internet

Het was dan ook niet gek dat de krukken een ware hit zijn. De krukken waren nog niet eens op voorraad en ze gingen al viraal op alle social media platformen.

Wij houden uiteraard goed in de gaten wat trendy is en kunnen wel bevestigen dat deze krukken een schot in de roos waren voor de action. De krukken waren ondanks de enorme voorraad dan ook binnen 4 dagen compleet uitverkocht.

De action heeft natuurlijk ook gezien hoe snel de teddy barkrukken het magazijn uitvlogen, dus het is niet ondenkbaar dat ze, ze nog een keer aan gaan bieden – een trend die we bij andere populaire Action-producten ook hebben gezien. Ben je dus op zoek naar nieuwe (teddy) barkrukken? Hou dan zéker de webshop van de action in de gaten.

Afbeelding: Action
Dit artikel bevat affiliate links. Als je via deze links een aankoop doet, ontvangen wij een kleine commissie zonder extra kosten voor jou.

Deel dit artikel op

Meer van dit: